Jump to content
Sign in to follow this  
nabeca

B

Recommended Posts

Ogreten adam gibi yazan arkadasim Hidayet'e yuklemis butun maci, ama bence Hido gorevini yapti diyorum. Daha fazla yapabilir miydi, ucuncu ceyrekte daha aktif olabilir miydi, v.s. vs. belki olabilirdi, belki koc oyunu Hido'nun uzerinden kuramadi , neyse ne. Senelik 5 milyon dolar adan Hido, 18milyon alan Rashard'dan kat kat daha etkili ve iyi oynadi. Maci kaybeden Dwight Howard'in umursamazligi, Rashard Lewis'in tirsak karakteri, Keyon Dooling'in artis artis faulleri ve sicisi, ve de koc Van Gundy'nin uyuz uyuz yaptigi oyuncu degisiklikleridir.

 

Maci son sayiya birakirsan sans oyunu gibi, kazanma ihtimalini %90 lardan %50 ye indirirsin. Basketi atan kahraman, kaciran da suclu olur nedense, sanki butun takim gorevini yapti bir o son adama kaldi gibi.

 

MA

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sevgili istanbul,

Takim ici dengeleri goz ardi ediyorsunuz. Bu takim hedonun degil; lewis ve dwight'in takimi. Hedo cok iyi oynuyor hatta ve hatta onlardanda one cikti denilebilir fakat bu oldu diye her periyotta insiyatif kullanmasi olmaz. Zira kullanamazda. Cunku playofflar cok cetin. Karsisinda prince var. Eminim yapabilseydi yapardi. Zaten son periyottada mecbur kaldi cunku mac gidiyordu ki bunuda svg "topu al-ne yaparsan yap" seklinde soylemistir. Yoksa takimdakilerin hedoya topu bu sekilde sorgusuz sualsiz vereceklerini zannemiyorum.

Bunun disinda yenilginin sorumlulari: dooling ve dwight. Prince'in yaptigi son sayida switchte gec kaldi ve kona koridor birakti. Doolinginde yaptigi tum fauller hatali ve sacmaydi. Zaten teknik faulden bahsetmiyorum bile.

Kisacasi hedo playofflardaki en iyi oyununu oynadi. Ben son pozisyonda faul bekliyordum ama hala hedoya karsi bu tur dudukler calinmiyor. Orada, lebron, kobe hatta billups olsaydi o pozisyona faul calinirdi. Bu yuzden hedoyu suclamaktan vazgecin.

Bu arada "iyide arkada? e?er ma

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×